Do you want an
optimized design for
offices?

Our interior office designs are aimed at high efficiency in use, delivering the most convenient office space for businesses with optimal costs and still best meet the requirements of use

With more than 15 years experience in designing and executing office interior, we believe in the results and values brought to customers through more than 500 projects. Goldensea Interior will be a reliable partner, accompanying you in the journey of development from the initial step of “creating a best working office space”

Are you looking for new workspaces? Goldensea is ready to discuss. Contact and share your idea to get advice.

Goldensea – Impressive numbers

+15
Years of experience
in interior design & construction
+500
More than 500 Projects and happy customers
100
100% of the projects
completed on schedule
8
Within 8 hours, we will be available to resolve any problems

Featured Projects
Goldensea Completed

Design interior KICOWORKING

KICOWORKING

hdmon-featured-image-360x257

HD MON Holdings

VP-VNPT-360x257

VNPT

thiet-ke-vp-euro-land-360x257

Euroland

VP-Sang-tao-van-phong-dep-5-360x257

Creative office interior

VP-Colas-Rail-360x257

Colas Rail

8-1-360x257

 Exellence Spa ‘s Office

VP-Wrigley-van-phong-dep-1-1-360x257

Wrigley

van-phong-bia-sai-gon-7-360x257

Sai Gon Beer

VP-Tap-Doan-Phu-Thai-Quay-le-tan-1-360x257

Phu Thai Group

Cong-Trinh-KB-Sercurity-Goldensea-19-360x257

KB Securities

IONIA

Ionia Viet Nam

Do you have any ideas for a new office space?
Contact Goldensea to discuss ideas, get advice and estimate fee now!

– OUR DESIGNS YOUR DIFFERENCE –

Goldensea – Professional Interior Design Company

A nice and comfortable office space helps employees work creatively, effectively and much more efficiently. A beautiful office space, modern design and a maximum usability along with an optimal cost is the desire of the business and that is the value Goldensea aims to.

Our creative and constructive team is always at the forefront of design ideas, always focusing on maximum efficiency for customers.

We, Goldensea Interior, will be a reliable partner, accompanying you in the journey of development from the beginning is a best working office space!

Goldensea Team

Contact Goldensea to receive advice and estimate for new office space!

Our Customers

Our satisfied customers say about project

" Khi bắt đầu xây dựng Kicoworking, tôi đã rất đắn đo về việc tìm kiếm đơn vị thiết kế cho dự án này, vì 1400m2 là một con số rất lớn. May mắn là Goldensea đã trúng thầu và các bạn làm rất tốt. Suốt quá trình thiết kế, các kiến trúc sư tư vấn tận tâm, luôn phân tích đưa ra phương án tốt nhất khi tôi có những suy nghĩ bất đồng. Tôi theo dõi dự án sát sao qua báo cáo tiến độ mà công ty cung cấp và rất hài lòng về cách làm việc của các bạn, rất chuyên nghiệp. Tôi sẽ giới thiệu Goldensea cho bạn bè. "

Nguyễn Trung Kiên

Công ty cổ phần Phát triển Kico - KicoWorking Spcae

"Excellence Spa đã và đang phát triển lớn mạnh với nhiều cơ sở khắp Tp. Hà Nội. Đối với một hệ thống chăm sóc sức khỏe và sắc đẹp, khu vực khách hàng chính là diện mạo của cả hệ thống Excellence Spa, vì vậy việc thiết kế nội thất khá quan trọng. Mỗi khi mở thêm chi nhánh mới, tôi vẫn luôn tin tưởng và yên tâm làm việc với Goldensea cả về giá cả, chất lượng."

Bùi Tuyết Mai

Hệ thống Excellence Health Spa

" Cảm ơn Goldensea vì sự tâm huyết và không gian đầy cảm hứng mà các bạn đã mang lại cho Sabeco. Các khách hàng của chúng tôi đã dành nhiều lời khen về không gian làm việc khi đến với công ty. Tôi mong rằng, với việc nắm trong tay những kĩ sư tài năng cùng với sự chuyên nghiệp, uy tín và nhiệt tình, Goldensea sẽ ngày càng đi xa hơn nữa trên sự nghiệp của mình. "

Nguyễn Mạnh Linh

Tổng công ty bia rượu và nước giải khát Sài Gòn - Sabeco

" Tuy mới có cơ hội hợp tác với Goldensea một lần trong dự án thiết kế văn phòng KB Securities, nhưng tôi đã có ấn tượng rất tốt về công ty. Các bạn làm việc rất nhiệt tình và rất có tinh thần cầu tiến. Dự án hoàn thành tốt, đúng tiến độ và không có gì phát sinh thêm. Cảm ơn Goldensea. Nếu bạn bè cần mở rộng văn phòng, tôi chắc chắn sẽ liên hệ với công ty bạn. "

Nguyễn Thu Hà

KB Securities - Chứng khoán KB Hàn Quốc

Get in touch with us

Hanoi: 0945.58.66.11
HCM: 0915.19.1982

info@goldensea.net.vn

4th floor, Office zone, V1 Building – Home City,
Nguyen Chanh, Cau Giay, Ha Noi